BAO-THUIS


Bij BAOHUIS Introduceren wij een nieuw initiatief. ‘BAO-THUIS’.

 

BAOHUIS komt bij je thuis. Woon je te ver weg om te genieten van hetgeen wat ons restaurant heeft te bieden? Geen punt. Kun je niet naar ons, dan komen wij naar jou.

 

BAO-THUIS biedt al het goede van wat je van ons gewend bent. Wij maken de lekkerste Asian fusion gerechten klaar in jouw keuken. Aan huis. In welke stad dan ook. Wel vragen wij om minimaal 8 stellen/gezinnen in jouw straat mee te laten genieten van de kook kunsten van onze chef Mitchel- Lee.

 

Wij toveren jouw keuken om tot ons restaurant waar jouw buren/vrienden onze gerechten kunnen afhalen. Als we er dan zijn kunnen we net zo goed zoveel mogelijk mensen blij maken toch?
Denk aan Dimsum (gestoomde en gefrituurde dumplings en andere kleine hapjes), gestoomde broodjes met vulling(bao’s), bijgerechten als miso komkommer, edamame boontjes en ook asian style ceviche of onze black angus tataki.

 

Wij werken in een tijdsframe van 17:00 uur tot 20:00 uur. Elke 20/25 minuten maken wij een bestelling klaar. Onze gastheer, dat ben jij, en je partner of gezin, ontvangt van ons een gratis diner! Uiteraard omdat wij gebruiken mogen maken van jouw faciliteiten.
Wij vragen vooraf ieders bestelling door te geven zodat wij precies weten wat wij moeten meenemen.
En maak je niet druk! Van vuilniszakken tot afwas middel, wij nemen alles mee en maken alles weer brandschoon!:)

 

Wat een feestje!

 

Toch?

 

Book ons via info@baohuis.nl.
Wij hebben er zin in! Jij ook!?